Rouwbegeleiding.jouwweb.be
Home » info

info

Iedereen krijgt in het leven te maken met verlies en rouw. De manier van rouwen of verlies verwerken is voor ieder mens weer anders en afhankelijk van verschillende factoren. Bij rouw wordt meestal gedacht aan de reactie die volgt op het verlies van een dierbare. Het overlijden van de partner, een kind, ouder(s) of een vriend,maar ook van een (huis)dier of andere vormen van verlies zoals scheiding, ontslag, kinderloosheid. Verlies van lichamelijke en/of psychische functies door ziekte of ongeluk. Kinderen kunnen door intens verdriet problemen op school ondervinden en durven misschien ook in familiale en vriendenkring hun verdriet niet uiten.

 Misschien wilt u praten over uw ervaringen en uw verdriet. Het kan zijn dat u uw verhaal niet meer durft te vertellen aan direct betrokkenen, u heeft het gevoel door de omgeving niet meer te worden 'gehoord'. Veel gehoorde opmerkingen als 'het is nu al zo lang geleden' of 'ben je daar nu nog verdrietig om' kunnen als heel kwetsend worden ervaren.  Het is belangrijk uw verhaal te vertellen als u daartoe de behoefte voelt. Toestaan van rouw, het omgaan met uw verlies, uw verdriet en gevoelens. Het er gewoon mogen 'zijn' zoals je jezelf op dat moment voelt.

 Bovendien kan rouw zelfs chronisch zijn. Doordat we vastzitten in verdriet kunnen lichamelijke klachten optreden, die zich uiten in lichamelijke (somatische) pijn, we kennen echter ook de (psychische pijn) zielepijn.

 Door  gesprekken,  een spirituele benadering en alternatieve methodes zoals: healings,energetische therapie,Reiki enz. toe te passen waarbij aandacht wordt besteed aan de chakra- en aurahealing, zal men al een hele verbetering voelen.

 We leren u eveneens op een serene en spirituele manier omgaan met de dood. Zelfs indien u vragen heeft over leven na de dood, of uw dierbaren contact zoeken of hoe het er aan toegaat. U kan met al uw vragen bij ons terecht.

 Vaak wordt gedacht, dat het allemaal wel erg zweverig zal zijn. Het tegendeel is echter waar.
Met behulp van deze visie blijven we met beide benen op de grond staan en zoeken we samen met u antwoord op zingevings- en levensvragen.

 

NIEUW

Vanaf september 2016 organiseren wij ook sessies met healende muziek en zang en lezingen met teksten aangereikt uit de Hemel.

Wenst u een sessie bij te wonen of te laten organiseren voor u en uw familie neem dan met ons contact op.

Het is een hele bekende Sopraan die haar medewerking verleent aan dit project.

Het resultaat is echt verbluffend te noemen.